Razendsnel plaats je de ID tag van byADELAAR in jouw winkelmandje. Als sporter wil je namelijk al jouw belangrijke informatie makkelijk kunnen delen. Zo kunnen omstanders snel handelen in het geval van een ongeluk. Wil jij je – net als iedereen – zonder zorgen door de natuur en in de stad kunnen bewegen? Bestel dan vandaag nog jouw eigen ID tag!
Maak hier je eigen SOScoin® ID tag

Wat is een ID tag?

Een ID tag is een kleine informatiedrager waar je alle belangrijke informatie op kwijt kunt. Tijdens het hardlopen heb je namelijk niet altijd een medisch paspoort bij je. In dat geval kan deze tag, de SOScoin®, van pas komen. Deze munt kun je vastmaken aan een sportschoen en biedt (medische) informatie die volgens jou belangrijk is. Mocht er tijdens het sporten iets met je gebeuren, dan beschikken hulpverleners en omstanders over de juiste informatie. Zo gaat er in geval van nood – dankzij de ID tag – geen kostbare tijd verloren.

De tekst van jouw ID tag kun je bij byADELAAR helemaal zelf bepalen. Op de munt heb je namelijk ruimte voor 79 tekens. Welke informatie je hier vermeldt, is helemaal aan jezelf. De meeste sporters kiezen er echter voor om hun voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te laten afdrukken. Zo kunnen omstanders snel contact opnemen met het thuisfront. Dat geeft wel zo’n fijn en gerust gevoel.

Handig hulpmiddel in geval van nood

ID tagNatuurlijk weet jij – als sporter – zelf het beste wat jouw medische voorgeschiedenis is. Helaas komt het soms voor dat je deze informatie niet zelf kunt verstrekken. In dat geval is een ID tag een handig hulpmiddel. Op de munt kun je namelijk waardevolle informatie kwijt. Denk bijvoorbeeld aan jouw bloedgroep of een medische aandoening. Omstanders en de hulpdiensten kunnen – dankzij jouw informatie op de ID tag – met de juiste behandeling beginnen.

Medische aandoeningen die je op de ID tag kunt vermelden, zijn o.a.:

  • Diabetes
  • Hart- en vaatziekten
  • Epilepsie

De beste kwaliteit met levenslange garantie

Tijdens het sporten zijn kettingen en logge portemonnees alles behalve praktisch. De SOScoin® van byADELAAR biedt het beste alternatief. Doordat je de boven- en onderkant van deze ID tag door je veters kunt rijgen, merk je er tijdens hets sporten niets van. De munt heeft namelijk slechts een diameter van 35 mm en een dikte van 2 mm. De ID tag is tevens – door het gebruik van de kunststof ABC – licht in gewicht. Dit materiaal is ook duurzaam en weer- en waterbestendig. Ideaal voor het beoefenen van buitensporten, dus!

Bij byADELAAR hebben wij de volste vertrouwen in de kwaliteit van onze ID tag. Bij aanschaf van de SOScoin® geniet je daarom van levenslange garantie. Zo ben je altijd van het beste materiaal verzekerd.

Bestel nu jouw persoonlijke ID tag

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer er zich tijdens het sporten een noodsituatie voordoet, wil je snel geïdentificeerd worden. Dit kan met de SOScoin® van byADELAAR. Noteer welke informatie je op de ID tag wilt vermelden en bestel de munt vandaag nog! Heb je een vraag? Vul in dat geval ons contactformulier in of bel naar +31 (0)30 888 69 89. Onze specialisten helpen je graag verder. Sport jij straks veiliger met onze ID tag?